Статті

Клубний стиль і мода

Клубний стиль і мода

25-12-2009
За своє довге існування людство понавигадувало сотні різноманітних напрямків моди, стилів і підстилів. У такий спосіб люди намагалися виділити себе з сірої маси, продемонструвати приналежність до тієї чи іншої субкультури. Однією з яскравих плям у цій стайловій плутанині є клубний стиль. 

Своєю шаленою популярністю та швидким розвитком він зобов'язаний своїй легкості й ненав'язливості. Цей стиль не має особливих обмежень, у ньому не існує якихось особливих, жорстких правил. У клубному стилі не існує чітких меж і рамок, у які його можна було б заштовхати. Можна сказати, що кожен вибирає собі свій тусовочний стиль, керуючись виключно особистими уподобаннями та інтересами. Звичайно, провідні дизайнери, серед яких Donna Karan, Calvin Klein і Tom Ford, мають певний вплив на тенденції клубної моди, але головним критерієм вибору залишається сам клабер. 

Клубна мода бере свій початок приблизно із середини минулого століття. Починалося все з розвитком клубної культури, саме тоді одяг став знаком приналежності до субкультури тусовщиків. В історії клубної моди були періоди повального «хіпізму» з різнобарвними окулярами, яскравими кислотними кольорами та взуттям на високій платформі. Були часи космічної тематики з використанням пластику, вінілу й гуми в одязі. Були часи так званого англійського дендизму, коли в моді були витонченість і манірність. 

Зараз же клубная мода почала асимілюватися, і якщо ви вирішите побачити в нас яскравих представників того чи іншого напрямку цієї моди, то, найімовірніше, доведеться побігати по багатьох клубах і тусовочних місцях, перш ніж знайдете що-небудь вартісне. 

В основній своїй масі клабери намагаються використовувати мікс спортивного, повсякденного, класичного та багатьох інших форматів одягу. У цей момент виникає проблема – дуже складно підібрати правильні речі. Дуже просто перейти межу між красою й кітчем, помірним гламуром і кричущим пафосом. Будьте обережні – у разі перебору ви не лише заслужите неповагу колег-клаберів, але й просто не пройдете фейсконтроль. 

Збираючись у клуб, необхідно дізнатися про особливості дресконтролю в клубі, який ви зібралися відвідати. Зазвичай така інфа висить на сайті закладу. Якщо такого немає – дізнайтеся ці відомості у друзів-клаберів. Тоді, вам не доведеться паритися на вході і щось доводити фейсконтролерам. 

Специфіка наших українських клубів полягає в тому, що багато хто працює на солідну публіку, а значить, вхід туди дозволений виключно у класичному взутті. Хоча, якщо подумати логічно – як можна протанцювати всю ніч у туфлях?  
Хоча можна вивести універсальний варіант прикиду, в якому перед вами відкриються двері фактично в будь-який клуб. Це потерті джинси, з унікальним дизайнерським ременем із бляхою, стильна сорочка, заправлена в джинси, приталений піджак, пара кулонів на мотузці або великий наручний годинник, що явно виділяється. 

Якщо говорити про модні тренди, то в Європі рулить мінімалізм. Вибираючись у клуби, люди думають про те, як би зручніше одягтися, щоб не було жарко, та й ніщо зайве не заважало. У нас же в клуб ходять як на свято. Дівчата намагаються мати якнайсексапільніший вигляд (міні-спідниці, відкриті топи, купа аксесуарів, каблуки). Танцювати в такому прикиді нереально, але багато хто примудряються. 

Якщо ж ви вперше вибираєтеся до клубу, запам'ятайте декілька простих правил, які допоможуть вам правильно підібрати одяг. 

Одягайтеся, по можливості, в яскраві лахи, таким чином ви висловлюєте свій настрій. А він у вас має бути на висоті, тому що в клуби йдуть відірватися й повеселитися, а не думати про сенс життя і завтрашні проблеми.  
Елегантність, як це не банально – ключ до успіху. Так що доведеться залишити спортивний костюм удома, ви ж не на заняття зі стрибків у довжину збираєтеся.

Прямуючи до клубу, ви плануєте відтанцювати на танцполі до самого «неможу». Тому одяг має бути максимально зручним, не стискати рухів (всіх частин тіла) і не бути дуже жарким. 

Індивідуальний стиль – це те, що дозволить вам виділитися з натовпу інших тусовщиків, показати, що ви не такий як усі, і сподобатися протилежній статі. А ви, найімовірніше, тільки для цього й відправляєтеся до клубу!)  
 
by: Gusaroff 
Источник: nightlife.ua

Останні новини

Спектакль

Спектакль "Любовь бывает дважды"

23-03-2016
Спектакль, конечно, комедия, но с сентиментально-душевным ощущением
Кино-концерт Анны Завальской “Из Голливуда с любовью”

Кино-концерт Анны Завальской “Из Голливуда с любовью”

04-02-2016
Вас ждет новое яркое шоу, посвященное классическому американскому кинематографу 30-х — 40-х годов XX века
Группа TaRua представит клип на песню “Дикое поле”

Группа TaRua представит клип на песню “Дикое поле”

01-02-2016
1 февраля группа TaRua представляет новый клип на песню “Дикое поле”
“Джаз для взрослых” с Алексеем Коганом

“Джаз для взрослых” с Алексеем Коганом

21-01-2016
“Джаз для взрослых” - это возможность познать джаз по-новому и ощутить его по-настоящему

Комментарії (12)

irebehok
irebehok   20 квітня '12, 17:28
 0 
обожаю одеватся в клубном стиле!!!)
Алинка- blondinka
Алинка- blondinka   20 січня '09, 14:03
 0 
Индивидуальный стиль-это наличие вкусового качества.А если его нет,тогда это считается проблемой!!! Хотя наши фейсконтрольщики иногда тупят... И не могут отличить стильного человека от безвкусного! На моих глазах не пропустили девушку и парня,хотя выглядели они очень призентабельно!
kopernik
kopernik   06 грудня '08, 17:24
 1 
"вправлен уникальный дизайнерский ремень с бляхой"... поначитаются и покупают потом ремни армани и ДнГ или еще чето в переходах.... ГоВНо Блин!!!! "Вкус должен быть и желание одеваться фирменно. Именно фирменно, а не мега дорого." +1, а главное- удобно)))
TORRID
TORRID   03 грудня '08, 21:44
 1 
у нас советский принцип понятия клубности - тухли лаковые на дядях и каблуки на тетях... за бугром так не ходят:( еще модно что бы в клубе был ресторан.. вы ж туда не танцевать в своем армини приходите! жаль жаль.. что на фейсе стоят люди далекие от понятия мода, стиль...
i_love_life
i_love_life   02 грудня '08, 22:14
 0 
i_love_life - обрати внимание. статья не о фейсе , а о клубной моде... а с твоей реакции могу сказать что тебя то самого в клубы частенько не пускали =)
бу-га-га ты - неадекват
Gusaroff
Gusaroff   02 грудня '08, 10:18
 -1 
i_love_life - обрати внимание. статья не о фейсе , а о клубной моде... а с твоей реакции могу сказать что тебя то самого в клубы частенько не пускали =)
i_love_life
i_love_life   02 грудня '08, 02:53
 0 
заметил по себе - только футболка на верх подходит (и то мокрая каждый раз хоть выкручивай))). Снизу - штаны с удобным поясом (чтоб бляха скакать не мешала) или килт (я его только на псаи одеваю...). Обувь - раз под мостом псай в camper`ах отплясал - они удобные; Вот и должна быть юбувь прежде всего удобной! сам в класссике адика танцую - чего и вам желаю. Как на лоха на вас не посмотрят и если пума обута будет. А тотали респект тому, кто пришел в Pacha. Очень жалею о проё6аной сумке этой фирмы... (ах да - я совсем забыл про шмотки от 1500 грн - там я не спец, повторюсь - я рэйвер)))) чувак! НЕ ПОЯС, А РЕМЕНЬ!!!!
i_love_life
i_love_life   02 грудня '08, 02:51
 0 
ну какой там дресс-код и фейс-контроль??? Ну что за страшилки для бедных или юных? )) Если человек одеваетс в бренды, пусть даже такие как MEXX - ниже среднего его 100% впустят в любой клуб в Украине. Даже в такой крутой как Opera в Днепре. Даже если он будет некрасив, но дорого одет - его все ранво впустят. Так что ребята - просто не носите дешевые шмотки - мой вам совет. Уж сколько я раз был в клубах самых различных - никогда не парился на счет того в чем я одет. Всегда одваюсь адекватно, пусть даже не очень дорого. Вкус должен быть и желание одеваться фирменно. Именно фирменно, а не мега дорого. Читая подобные статьи - иногда кажется что их пишут те кого часто не впускают в клубы )))
Gusaroff
Gusaroff   01 грудня '08, 18:47
 0 
клубный стиль - понятие ооочень растяжимое )
tru_phaz
tru_phaz   01 грудня '08, 13:19
 0 
заметил по себе - только футболка на верх подходит (и то мокрая каждый раз хоть выкручивай))). Снизу - штаны с удобным поясом (чтоб бляха скакать не мешала) или килт (я его только на псаи одеваю...). Обувь - раз под мостом псай в camper`ах отплясал - они удобные; Вот и должна быть юбувь прежде всего удобной! сам в класссике адика танцую - чего и вам желаю. Как на лоха на вас не посмотрят и если пума обута будет. А тотали респект тому, кто пришел в Pacha. Очень жалею о проё6аной сумке этой фирмы... (ах да - я совсем забыл про шмотки от 1500 грн - там я не спец, повторюсь - я рэйвер))))
1 2
Тільки зареєстровані користувачі можуть комментувати. Увійдіть або зареєструйтесь.

Останні повідомлення

implant.myauris
implant.myauris
Коментує профайл
My Auris Dental Clinic 11Bis Nguyen Gia Thieu, Ward 6, District 3, City. Ho Chi Minh Mon - […]
Maksym zoryanmaksym
Maksym zoryanmaksym
Коментує профайл
AlSaha UA Blog Alsaha Ukraine Store Youtube Video Online Channel - Блог о Красоте, […]
Maksym zoryanmaksym
Maksym zoryanmaksym
Коментує профайл
Будьте в Гармонии с Природой и Окружающим миром! Не забывайте быть красивыми с натуральной […]
ribkov.n
ribkov.n
Коментує заклад
Лучший бар на ул. Большая Васильковская 1-3/ Бассейная 2. Большой выбор напитков и любой […]
web-noticia web-noticia
web-noticia web-noticia
Коментує новину
https://diaesportivo.com/
[twidget]172[/twidget]
bigmir)net TOP 100